O NAS

Dziki Box to nie tylko catering dietetyczny

To system zdrowego odżywiania na cały dzień.

Dziki Box został stworzony z potrzeby, a nie z przypadku. Testując wiele rozwiązań na rynku, żadne z nich nie spełniało założonych oczekiwań. Stad założyciele firmy postanowili stworzyć catering, który będzie odpowiadać ich standardom. Jako osoby bardzo aktywne zawodowo oraz uprawiające sport każdego dnia rozumieją czym powinna być dieta pudełkowa i kto z niej korzysta. Tak powstał Dziki Box, który oparty jest o najlepszą z możliwych obsługę klienta oraz produkty najwyższej jakości. Chcemy, aby każdy mógł się skupić na tym co dla niego w życiu ważne, a przyrządzanie dobrze zbilansowanych, zdrowych posiłków zostawił nam. Razem możemy osiągnąć wszystko.

Co nas wyróżnia

NAJNIŻSZE CENY

Nie powinni się jednak Państwo martwic o jakość oferowanych przez nas produktów. Działamy na niskiej marzy, a naszym hasłem jest zdrowa żywność w cenie dostępnej dla każdego. Istnieje możliwość zamówienia pakietów próbnych, celem zapoznania się z oferowanym przez nas jedzeniem.

RÓŻNORODNOŚĆ

Nasi kucharze pracowali wcześniej w renomowanych Warszawskich restauracjach. Mamy specjalistów kuchni Włoskiej, Francuskiej jak i Polskiej.

ZDROWIE

Do naszych posiłków nie dodajemy żadnych konserwantów! Całość jest przygotowywana zgodnie z zasadami zdrowego żywienia. Jedzenie przechodzi obróbkę w technice konwekcji, co zapewnia wysoka przyswajalność i minimalny spadek wartości odżywczych. Jeśli do tej pory nie dbałeś o dietę, po tygodniu z naszym jedzeniem powinieneś czuć się lżej i mieć lepsze samopoczucie.

CZAS

Wszystkie posiłki przyjadą do Twojego domu/miejsca pracy w nocy – tak, byś rano mógł cieszyć się śniadaniem, i zaoszczędzić Swój czas, który można przeznaczyć na rozwój, bliskich, hobby. Posiłki dostarczamy w atestowanych pojemnikach, które można podgrzewać w mikrofali! 

ŚWIEŻOŚĆ

Gwarantujemy wysoka jakość jedzenia. Do rozwożenia posiłków używamy własnych samochodów typu chłodnia. Zachowujemy tez ciąg chłodniczy na każdym etapie przygotowywania i dostarczania posiłków, dzięki czemu jedzenie nie psuje się mimo braku konserwantów.